A+ A A-

Özel Tekne Kiralama

tekne-guverteGulet Karaarslan-3, Datça limanına bağlı, 20 metre boyunda, 6 kabinli 12 yolcu kapasiteli şirin yelkenli bir gulettir. Datça tatilinizde dilerseniz günübirlik, dilerseniz 2-3-4 gecelik veya haftalık olarak kiralayabileceğiniz gulettir.

Mavi'nin yeşille, güneşin denizle kucaklaştığı eşsiz güzellikteki Datça'nın koylarına ulaşabilmenin tek yolu deniz üzerinden tekne turlarıdır.

Denizi, doğayı, yelken seyri yapmayı, balık tutmayı, parıldayan sularda yüzmeyi, güvertede güneşlenmeyi, insanlardan uzaklarda gecelemeyi ve güvertede yıldızları seyrederek uyumayı, kendi yakın arkadaşlarıyla birlikte bir tatil geçirmeyi, güney egenin muhteşem koylarını ve tarihsel kalıntılarını keşfetmek isteyenlerin tercih ettiği bir deniz tatili anlayışıdır mavi yolculuk.

 

GULET KARAARSLAN-3 / Müjdat Kaptan - 0532 551 45 91

 

 

Günübirlik Symi(Yunan Adası) Turları

Datça limanından hareket edecek olan 12 kişilik guletimizle Yunan adası Symi adasını ziyaret edebilirsiniz. Detaylar ve ücretler hakkında lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Datça'da günü birlik yada haftalık özel tekne kiralamak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Datça, Datça Otelleri, Datça Pansiyonlar, Datça Apartlar, Datça Butik Otelleri, Palamutbükü, Ovabükü, Hayıtbükü, Eski Datça, Datça Tatil ve Konaklama Rehberi.

Copyright ©DatcaRehber.com 2005-2017. Her Hakkı Saklıdır. SiteMap